OBU Electrowarmte | Besturingstechnieken
16190
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16190,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Besturingstechnieken

BESTURINGSTECHNIEKEN

Type C 40
De C 40 heeft 9 programma’s met elk 18 segmenten, die onafhankelijk instelbaar zijn. Standaard heeft de C 40 een programmeerbare starttijd, zowel op datum als tijd. Geschikt voor meerdere thermokoppels. Alle functies zijn afleesbaar op een helder LCD-Scherm. De C 40 is bijzonder eenvoudig te bedienen en door diverse extra’s zeer bedrijfszeker.

 

Type C 6
De C6 is een zoneregelaar met digitale overbrenging van de instelwaarde.
Uitbreidbaar tot maar liefst 16 zones.

 

RTD 100 D
De RTD 100 D is bijzonder gemakkelijk te bedienen. De stofdichte foliebediening zorgt mede voor een hoge betrouwbaarheid. De RTD 100 D heeft 9 afzonderlijke programma’s met 2 segmenten die individueel zijn in te stellen en vast te leggen in het geheugen. Programmeerbare starttijd. Thermokoppel type K/S. Digitaal LED display voor temperatuur en tijden. Aanwijzing van de actuele temperatuur.

 

SE 9-6
De SE 9-6 is gelijk aan de RTD 100 D maar is voorzien van extra’s. De SE 9-6 heeft 9 programma’s met 6 segmenten, waardoor het mogelijk wordt ovens af te stoken. Bij een eventuele stroomstoring of terugval houdt de SE 9-6 de stand van dat moment in het geheugen en gaat verder waar hij op het moment van de storing was.

 

Schakelunit
Ook is het mogelijk een schakelunit op specificatie te vervaardigen.
Wensen zoals 2 of 3 zone regeling kunnen wij probleemloos oplossen door gebruik te maken van een C 40 met een danwel twee stuks C 6 regelaars.
Verder is het mogelijk de besturing aan de klant zijn wensen aan te passen.
Voor elke oven bestaat bij ons de mogelijkheid een passende besturing te verkrijgen.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan nu contact op!