OBU Electrowarmte | Keramiek Ovens
16198
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16198,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Keramiek Ovens

KERAMIEK OVENS

OBU bouwt ovens volgens de wensen van de klant.
Afmetingen, maximum temperatuur en de keus voor deur of deksel; voor elke wens kan OBU een passend voorstel maken.

 

De gewenste temperatuur kan tot maximaal 1700° graden. Boven de 1300° graden worden geen metallurgische elementen meer gebruikt. Eventuele aanpassingen kunnen worden doorgevoerd tot het moment dat de plaatwerker de mantel in productie geeft.
Door het gebruik van de beste materialen hebben de OBU ovens de optimale standtijd.

Keramiek-ovens ronde en vierkant.

Onze ovens worden van roestvast materiaal gemaakt. Voorzien van een controle lamp, stuurstroomschakelaar, aansluitsnoer en
een stekker zodat de oven gebruiksklaar wordt afgeleverd.

 

Voorzien van een danwel twee knevelsluitingen zorgt voor een optimale afsluiting en eventueel met een slot afsluitbaar.
De elementen van hoogwaardige legeringen tot een max. temperatuur van 1300° graden liggen in groeven, door deze onder een bepaalde hoek
gezaagde groef te plaatsen en een bepaalde diepte te leggen voorkomen wij uithangen van de spiraal en omdat hierdoor de elementen niet met krammen hoeven worden vastgezet voorkomt men onnodig slijtage aan de ovenwanden.

 

De deur vrijhangend in een raamwerk garandeert een goede sluiting en in gesloten stand altijd een gelijkmatige druk.
Op elke oven is het door ons te leveren regelapparatuur aan te sluiten.

Hoogtemperatuur elementen

Hoog temperatuurelementen behoren ook tot ons leveringspakket. Wij leveren elk soort merk of type elementen welk aan onze eisen voldoen.
Omdat kwaliteit hoog in ons vaandel  staat willen wij ook alleen maar de elementen leveren die voldoen aan de hoogste eisen van de klant.

 

De te gebruiken onderdelen en aansluitbenodigdheden zitten natuurlijk ook in ons pakket en natuurlijk bovenal een betrouwbaar advies.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan nu contact op!